CARA PEMBAYARAN
” CARA PEMBELIAN PRODUK DI IKLANREMAJA ”

.


Sungguh Mudah Kan?. Apa Tunggu Lagi

Cara Pembayaran Yang Ditawarkan :


Buat masa ini kami menawarkan 3 cara pembayaran bagi tuan - puan  Antara kemudahan yang kami guna tawarkan adalah :
1. Bayaran Secara Online

2. Bayaran Secara Bank - IN

3. PayPal ( Terbaru )

4. Bayaran Secara terus.

Pembayaran Bolehlah Di Bayar Atas Nama :PAYPAL SERVICES :kembara_dca@yahoo.com
Cas 3.6% dikenakan
.
Bayaran Kad Kredit " Klik Bawah "
Cas 3.6% di kenakan


INGAT !
Selepas Anda menjelaskan pembayaran , sila SMS kami mengenai pembayaran tersebut dan PASTIKAN KAMI MEMBALAS SMS Anda bagi menggelakkan kekeliruan pembayaran tuan / puan nanti.


PILIHAN CARA PEMBAYARAN :


.

1. Bayaran Secara Online Banking ( Maybank2U /CIMB / Public Bank dll).

Sebelum anda membuat sebarang pembayaran. Anda di minta untuk mengisi BORANG TEMPAHAN terlebih dahulu. Anda boleh isikan BORANG TEMPAHAN yang di sediakan di sini. Anda cuma KLIK sahaja. Selepas mengisi BORANG TEMPAHAN dan hantar kepada kami secara ONLINE barulah anda boleh membuat pembayaran. Sila gunakan email ini untuk mengisi semasa membuat pembayaran Bank Online seperti CIMB.
.

i. Kebiasaanya pakej akan pihak kami poskan dalam masa 48 jam ( dalam hari bekerja ) selepas kami menerima transfer pembayaran anda. Buat masa ini, kebanyakkan Penghantaran Jualan Beli Secara Online menggunakan Kurier Pos Laju. Ini kerana ia cepat dan selamat. Biasanya 2 - 3 hari, pembeli akan menerimanya. Ini kerana pihak kami tidak mahu melewat - lewatkan penerimaan daripada pembeli. Anda boleh membuat pembayaran dengan KLIK logo Bank yang pihak kami sediakan di web ini.
.

ii. Selepas anda sudah membuat pembayaran sila SMSKAN NAMA PENUH ANDA , BANK DIGUNAKAN , JUMLAH BAYARAN , dan MASA TRANSAKSI kepada No Telefon 017 3284062.
.

2. Bayaran Secara Bank - IN ke ( Maybank/CIMB )

Sebelum anda membuat sebarang pembayaran. Anda di minta untuk mengisi BORANG TEMPAHAN terlebih dahulu. Anda boleh isikan BORANG TEMPAHAN yang di sediakan di sini. Anda cuma KLIK sahaja. Selepas mengisi BORANG TEMPAHAN dan hantar kepada kami secara ONLINE barulah anda boleh membuat pembayaran.
.
i. Kebiasaanya pakej akan pihak kami poskan dalam masa 48 jam ( dalam hari bekerja ) selepas kami menerima transfer pembayaran anda. Buat masa ini, kebanyakkan Penghantaran Jualan Beli Secara Online menggunakan Kurier Pos Laju. Ini kerana ia cepat dan selamat. Biasanya 2 - 3 hari, pembeli akan menerimanya. Ini kerana pihak kami tidak mahu melewat - lewatkan penerimaan daripada pembeli.
.
ii. Selepas anda sudah membuat pembayaran sila SMSKAN NAMA PENUH ANDA , BANK DIGUNAKAN , JUMLAH BAYARAN , TARIKH dan MASA TRANSAKSI kepada No Telefon 017 3284062.Perhatian Kepada Pembeli .

Selepas menjelaskan pembayaran , Sila SMS Nama Anda , Nama Bank, Jumlah RM dan Masa pembayaran kepada 017 3284062 dan pastikan Kami membalas SMS anda itu ( dalam tempoh 3 jam ) sebagai peringatan kepada kami untuk semak di akaun bank terbabit. Kami juga akan memberitahu sekiranya bayaran telah diterima daripada pihak tuan , dan memaklumkan melalui email tentang barangan yang di beli sudah dihantar. Akhir sekali saya mengucapkan ribuan teriam kasih kepada semua pembeli dan pembaca kerana sudi berurusan dan mempercayai perkhidmatan ORDER secara ONLINE yang kami sediakan ini. Sebarang masalah sila hubungi saya melalui Telefon/Sms di talian 017 3284062 atau Email saya syokbeli@gmail.com . Semoga tuan/puan/cik berpuas hati dengan perkhidmatan kami ini. Hebahkanlah kepada kawan2 anda tentang kami. Sekian Terima Kasih diucapkan. Semoga kita berurusan kembali.


PENGHANTARAN BARANGAN.

Biasanya kami akan menghantar semua barangan melalui POS LAJU selewat - lewatnya sebelum jam 10 pagi setiap hari ( Kecuali Pejabat Pos Cuti ) . Oleh itu untuk mempercepatkan penghantaran barangan yang di pesan oleh pelanggan, Kami syorkan agar anda hendaklah menjelaskan bayaran sehari sebelum atau seawalnya, dan terus SMS kepada saya selepas pembayaran di buat. " CEPAT KLIK "Masalah Membuat Tempahan Melalui " Borang Tempahan "
ANDA BOLEH CALL ATAU SMS KAMI 

Sekiranya anda ada masalah untuk " KLIK " atau menghantar tempahan melalui "Tempah Sekarang " yang disediakan seperti diatas . Anda juga boleh CALL / SMS atau menghantar email kepada saya dengan memberi maklumat , Nama penuh pembeli,Nama bank (pembayaran) , item di beli , Jumlah yang di pesan, Jumlah RM , Alamat penuh anda untuk penghantaran dan Email anda.

Contoh :

Zufadli b Aziz, Maybank,Kod purple = 2 pek , RM70, no 9, taman seri selasih, batu empat Shah Alam, 72200 Shah Alam Selangor

Laman web ini telah dibangunkan semenjak bulan Oktober 2007 lagi. Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pelanggan yang selalu berurusan dengan kami. Kepada semua pelawat, terima kasih kerana sudi melayari laman web iklanremaja. Hanya di iklanremaja.blogspot.com sahaja yang menawarkan pelbagai produk wangian sama ada yang lama mahupun baru kerana kami mengutamakan ' Perkhidmatan Terbaik Untuk Pelanggan '.
.

1 comment:

Anonymous said...

kalau saya nak jadi stokis, berapa harga yang ditawarkan?